nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006 nabiciwmbank.pl - nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006
Luty 05, 2012, 05:07:42 am *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum ma ju¿ ponad 3300 u¿ytkowników!

Strona g³ówna  OPIS PROBLEMU GALERIA FORUM Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Zarejestruj konto na forum nabiciwbrebank.pl!
Współpracujemy z
mStop.pl
GrupaNaBank.pl
Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Strony: [1] 2 3 4 ... 7   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Wsparcie działalności forum nabiciwbrebank.pl  (Przeczytany 30532 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
B!gj@ck
Web Developer Proffesional
Administrator
Inwigilator Bankierów

Moc Reputacji: 52
B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.

P³eæ: Mê¿czyzna
Miejsce pobytu: Warszawa
Wiadomo¶ci: 2133

« : Wrzesieñ 14, 2009, 02:24:40 pm »

Witajcie,

Nasze forum działa non-stop już prawie 8 miesięcy. Przez cały ten czas było utrzymywane ze środków własnych osoby, która to forum założyła. Maszyna utrzymująca forum, sprzęt sieciowy, okablowanie, konfiguracja, modyfikacja forum na potrzeby społeczności były organizowane za pomocą rąk 1 osoby. Niestety osoba ta jak każdy porządny obywatel posiadający zobowiązania ma ograniczone środki, które ostatnimi czasy zaczęły się kurczyć. Na początku istnienia forum nabiciwbrebank.pl mogło spokojnie się utrzymywać z dochodów z programu Google AdSense jednak pod koniec czerwca straciliśmy taką możliwość bezpowrotnie. Obecnie na forum jest podpięty inny program partnerski ale daje on o wiele mniejsze środki niż ten poprzedni (średnio 30 PLN/miesiąc).

Zgodnie z informacjami na forum za środki zgromadzone z Google AdSense został zakupiony nowy sprzęt sieciowy oraz nowe okablowanie. Kupno nowych części zostało spowodowane tym, iż mój stary sprzęt sieciowy niestety nie wytrzymał ruchu jaki wytwarza obecnie forum. Koszt unowocześnienia instalacji wyniósł ponad 800 PLN.

Pewnie wiecie, że komputery na wodę nie działają (a szkoda), potrzebny jest prąd a co za tym idzie opłacone rachunki.
To samo się tyczy połączenia z internetem. Usługodawca co miesiąc pobiera "co mu się należy".

Również nieubłaganie zbliża się data przedłużenia ważności 3 domen, na których działa nasze forum.
Koszt przedłużenia każdej to ponad 120 PLN.

Nie chcę aby moje słowa zostały negatywnie odebrane przez kogokolwiek.
Pamiętajcie - tworzymy razem jedyną tego typu społeczność w Polsce (i w takiej wielkości).
Wspólnie stworzyliśmy międzynarodowy precedens, który jest obecnie prezentowany na całym świecie.

Niestety ale obecnie problematyczne jest utrzymywanie całego forum, dlatego zwracam się z prośbą do Was o wsparcie.
Każda kwota (nawet 1 PLN) będzie symbolem tego, że doceniacie moją pracę włożoną w całe przedsięwzięcie jakim jest to forum.

Poniżej podaję konto do dobrowolnych wpłat na utrzymanie forum nabiciwbrebank.pl:
09 2490 0005 0000 4000 3596 7867

AKTUALIZACJA:
W związku z tym, że niektórzy pytają co wpisać przy wpłacie w niektóre pola w systemie transakcyjnym podaję odpowiedź. Wartości, które tam wprowadzicie mogą być naprawdę dowolne, ale żeby ułatwić sprawę podaję przykładowe wartości:

W pole "Imię i nazwisko": Jacek D.
W pole "Adres": ul. Internetowa 666

W tytule przelewu najlepiej wpisać klucz do wpłat używany do "Akcji Informacyjnej V. 2.0".
W ten sposób najłatwiej mogę zlokalizować osobę, która wpłaciła. Klucze do wpłat widzę tylko ja.

W razie dodatkowych pytań śmiało piszcie na adres: kontakt@nabiciwmbank.pl

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

llukasz
Nieustêpliwy Pogromca Banku

Moc Reputacji: 0
llukasz ZUO w nim/niej drzemie!

Miejsce pobytu: Wroc3aw
Wiadomo¶ci: 137

« Odpowiedz #1 : Wrzesieñ 14, 2009, 02:34:57 pm »

Ka¿da kwota (nawet 1 PLN) bêdzie symbolem tego, ¿e doceniacie moj± pracê w³o¿on± w ca³e przedsiêwziêcie jakim jest to forum.

Na ile oceniasz miesiêczny/roczny koszt?
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.

« Odpowiedz #2 : Wrzesieñ 14, 2009, 02:44:46 pm »

Witam,

Na ile oceniasz miesięczny/roczny koszt?

Utrzymanie domen (nabiciwmbank.pl, nabiciwbrebank.pl, nabiciwmultibank.pl):
120,78 PLN x 3 = 362,34 PLN

Opłaty za prąd:
85 PLN x 12 = 1020 PLN

Opłaty za internet:
144 PLN x 12 = 1728 PLN

Rocznie: 3110,34 PLN / Miesięcznie: 259,20 PLN

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

bobo
Konto utrzymaniowe

Moc Reputacji: 2
bobo Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 142

« Odpowiedz #3 : Wrzesieñ 14, 2009, 02:46:35 pm »

Ma³e co ³aska ju¿ ci wys³a³em
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #4 : Wrzesieñ 14, 2009, 02:49:46 pm »

Witam,

Bardzo bardzo dziêkujê!!  U¶miech

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

llukasz

llukasz ZUO w nim/niej drzemie!

Miejsce pobytu: Wroc3aw
Wiadomo¶ci: 137

« Odpowiedz #5 : Wrzesieñ 14, 2009, 02:56:41 pm »

Witam,

Bardzo bardzo dziêkujê!!  U¶miech

Ode mnie idzie 50z³ z eKonta z odpowiednim dopiskiem.
Jestem za ujawnieniem kwot przekazanych na "serwer" - pod nickiem, tak jak to by³o z reklam±.
mical009

mical009 Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 187

Niestety ju? jesien ...

« Odpowiedz #6 : Wrzesieñ 14, 2009, 03:13:25 pm »

Jestem za ujawnieniem kwot przekazanych na "serwer" - pod nickiem, tak jak to by³o z reklam±.

Ode mnie równie¿ pewna kwota. Choæ wola³bym by nie by³a upubliczniona.

BTW. Czemu wspó³praca z AdSense jest bezpowrotnie zakoñczona?

Pozdrawiam
mical009
kuzo
Konto utrzymaniowe
Niestrudzony Pogromca Banku

Moc Reputacji: 67
kuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendówkuzo Kreator/Kreatorka nowych trendów

Wiadomo¶ci: 565

« Odpowiedz #7 : Wrzesieñ 14, 2009, 04:44:33 pm »

wys³a³em ma³e wsparcie
wydaje mi siê, ¿e czê¶æ u¿ytkowników jest ,,co¶ winna" adminowi w dobrym tego s³owa znaczeniu
i to jest moment kiedy my mo¿emy sobie samym pomóc

a i czekamy chyba na sygna³ na kolejn± zrzutê na bre b±ka..... Mrugniêcie
a mo¿e ma³y drewniany ludzik potrzebuje pomocy...?
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #8 : Wrzesieñ 14, 2009, 05:49:31 pm »

Witam,

Ode mnie również pewna kwota. Choć wolałbym by nie była upubliczniona.

To czy ktoś wpłaci to indywidualna i suwerenna decyzja każdego.

BTW. Czemu współpraca z AdSense jest bezpowrotnie zakończona?

Odpowiedź wysłałem Ci poprzez prywatną wiadomość.

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #9 : Wrzesieñ 14, 2009, 05:56:09 pm »

Witam,

wys³a³em ma³e wsparcie

Bardzo Ci dziêkujê!

a i czekamy chyba na sygna³ na kolejn± zrzutê na bre b±ka..... Mrugniêcie

Cyk cyk cyk Spoko

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #10 : Wrzesieñ 14, 2009, 05:57:14 pm »

Witam,

Wielkie dziêki!

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

gregoryice
Aktywny Pogromca Banku

gregoryice Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 79

« Odpowiedz #11 : Wrzesieñ 14, 2009, 08:09:12 pm »

Ode mnie równie¿ posz³a drobna kwota. Pzdr  U¶miech
mJelenDoKwadratu
Aktywny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 1
mJelenDoKwadratu Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 94

« Odpowiedz #12 : Wrzesieñ 14, 2009, 08:29:57 pm »

Witam

1) Ode mnie te¿ drobna kwota wys³ana.
2) Dobrym pomys³em wydaje mi siê systematyczne wysy³anie 1 z³ co miesi±c lub co dwa miesi±ce- same zalety-bo tak:
- ma³y ból dla wp³acaj±cych (to tylko 1z³)
- uzbiera³aby siê ca³a potrzebna kwota (o ile znalaz³oby siê 300 osób regularnie wp³acaj±cych)
- no i te 300 przelewów miesiêcznie z mBanku - ka¿dy z tytu³em "wp³ata na nabiciwbrebank" Chichot
3) Tak¿e zdziwi³em siê, ¿e wspó³praca z AdSense zakoñczona. Bo mia³em taki pomys³ (mo¿e ju¿ by³a o tym mowa) ¿eby¶my wszyscy codziennie systematycznie klikali w reklamy. Dziêki temu uzbiera³oby siê wiêcej. Ten sam pomys³ mo¿naby zastosowaæ tak¿e dla mStop.pl

"Fara bara cira fara tonnnnga...."
mBank te? ma kruczki w umowach!
http://www.youtube.com/watch?v=PmcFF66PePI
Luke
Moderator Globalny
Legendarny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 23
Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...

Wiadomo¶ci: 1071

« Odpowiedz #13 : Wrzesieñ 14, 2009, 09:15:03 pm »

ja codziennie klikam... i okazalo siê ¿e nie by³o takiej potrzeby...

a co¿ siê sta³o?

Co to znaczy POROZUMIENIE wg BRE?
darekrybak
Pogromca Banku

darekrybak Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 41

« Odpowiedz #14 : Wrzesieñ 15, 2009, 06:25:21 am »

Ode mnie te¿ co¶ tam posz³o.
B!gj@ck  odwali³e¶ kawa³ dobrej roboty!!!
Strony: [1] 2 3 4 ... 7   Do góry
  Drukuj  

Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Skocz do:  

Dzia³a na MySQL Dzia³a na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawid³owy XHTML 1.0! Prawid³owy CSS!