|
B!gj@ck
|
 |
« : Wrzesieñ 14, 2009, 02:24:40 pm » |
|
Witajcie, Nasze forum działa non-stop już prawie 8 miesięcy. Przez cały ten czas było utrzymywane ze środków własnych osoby, która to forum założyła. Maszyna utrzymująca forum, sprzęt sieciowy, okablowanie, konfiguracja, modyfikacja forum na potrzeby społeczności były organizowane za pomocą rąk 1 osoby. Niestety osoba ta jak każdy porządny obywatel posiadający zobowiązania ma ograniczone środki, które ostatnimi czasy zaczęły się kurczyć. Na początku istnienia forum nabiciwbrebank.pl mogło spokojnie się utrzymywać z dochodów z programu Google AdSense jednak pod koniec czerwca straciliśmy taką możliwość bezpowrotnie. Obecnie na forum jest podpięty inny program partnerski ale daje on o wiele mniejsze środki niż ten poprzedni (średnio 30 PLN/miesiąc). Zgodnie z informacjami na forum za środki zgromadzone z Google AdSense został zakupiony nowy sprzęt sieciowy oraz nowe okablowanie. Kupno nowych części zostało spowodowane tym, iż mój stary sprzęt sieciowy niestety nie wytrzymał ruchu jaki wytwarza obecnie forum. Koszt unowocześnienia instalacji wyniósł ponad 800 PLN. Pewnie wiecie, że komputery na wodę nie działają (a szkoda), potrzebny jest prąd a co za tym idzie opłacone rachunki. To samo się tyczy połączenia z internetem. Usługodawca co miesiąc pobiera "co mu się należy". Również nieubłaganie zbliża się data przedłużenia ważności 3 domen, na których działa nasze forum. Koszt przedłużenia każdej to ponad 120 PLN. Nie chcę aby moje słowa zostały negatywnie odebrane przez kogokolwiek. Pamiętajcie - tworzymy razem jedyną tego typu społeczność w Polsce (i w takiej wielkości). Wspólnie stworzyliśmy międzynarodowy precedens, który jest obecnie prezentowany na całym świecie. Niestety ale obecnie problematyczne jest utrzymywanie całego forum, dlatego zwracam się z prośbą do Was o wsparcie. Każda kwota (nawet 1 PLN) będzie symbolem tego, że doceniacie moją pracę włożoną w całe przedsięwzięcie jakim jest to forum. Poniżej podaję konto do dobrowolnych wpłat na utrzymanie forum nabiciwbrebank.pl: 09 2490 0005 0000 4000 3596 7867AKTUALIZACJA:W związku z tym, że niektórzy pytają co wpisać przy wpłacie w niektóre pola w systemie transakcyjnym podaję odpowiedź. Wartości, które tam wprowadzicie mogą być naprawdę dowolne, ale żeby ułatwić sprawę podaję przykładowe wartości: W pole "Imię i nazwisko": Jacek D. W pole "Adres": ul. Internetowa 666 W tytule przelewu najlepiej wpisać klucz do wpłat używany do "Akcji Informacyjnej V. 2.0". W ten sposób najłatwiej mogę zlokalizować osobę, która wpłaciła. Klucze do wpłat widzę tylko ja. W razie dodatkowych pytań śmiało piszcie na adres: kontakt@nabiciwmbank.plPozdrawiam, Jacek 'B!gj@ck' D.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Jacek 'B!gj@ck' D. 
|
|
|
| |
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #76 : Pa¼dziernik 15, 2009, 09:31:00 am » |
|
Witam,
Publikuję dalszą listę osób które wpłaciły, i które udało mi się zidentyfikować: Rash, ukitom, mona, wernyhora, Anika28, caroline11, ausia
Chciałbym wam wszystkim bardzo podziękować za wpłaty!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ausia
|
 |
« Odpowiedz #77 : Pa¼dziernik 15, 2009, 09:46:31 am » |
|
Ja tez zrobilam mala wplate z konta meza. Mam nadzieje, ze doszla 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dzida
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #78 : Pa¼dziernik 15, 2009, 03:29:53 pm » |
|
Ja tez zrobilam mala wplate z konta meza. Mam nadzieje, ze doszla  Albo zjadasz polskie litery, albo piszesz z anglojêzycznej klawiatury 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
askatasuna
|
 |
« Odpowiedz #79 : Pa¼dziernik 15, 2009, 07:31:44 pm » |
|
Albo zjadasz polskie litery, albo piszesz z anglojêzycznej klawiatury  Albo zaciera ¶lady - przecie¿ napisa³a, ¿e wys³a³a z konta mê¿a ;-)
|
|
|
|
|
|
Ja im zapomne, B?g im zapomnie, ale Google nie zapomnie nigdy !
|
|
|
|
ausia
|
 |
« Odpowiedz #80 : Pa¼dziernik 16, 2009, 02:39:08 am » |
|
Pisze z anglojezycznej klawiatury  Nie zacieram sladow. Nie znam sie na tym. I tak BIG Jack mnie namierzyl  Ale wiem, kto i jak probuje zacierac slady dzialania niezgodnego z prawem w sprawie mojego kredytu hipotecznego  A to juz i tak sporo. Pozdrawiam!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cybiszcze
Bezbronna Ofiara Banku
Moc Reputacji: 0
Wiadomo¶ci: 3
|
 |
« Odpowiedz #81 : Pa¼dziernik 21, 2009, 10:44:43 am » |
|
Wiêc ja równie¿ pos³a³em trochê z³otóweczek. Gratulujê wytrwa³o¶ci. A Mzaurom siê to kiedy¶ odbije (stare krasnoludzkie runy - NA POHYBEL SKUR...)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
qwesx
Ofiara Banku

Wiadomo¶ci: 11
|
 |
« Odpowiedz #82 : Listopad 16, 2009, 10:53:16 am » |
|
No i posz³o przed chwil± parê z³otych, z MultiB..., a jaka satysfakcja.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miro
Ofiara Banku

Wiadomo¶ci: 12
|
 |
« Odpowiedz #83 : Listopad 21, 2009, 10:25:59 pm » |
|
hej, pomozcie, kogo wpisac jako odbiorce i adres? nie znalazlem w tym watku takiej podpowiedzi.. pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
grzymala
|
 |
« Odpowiedz #84 : Listopad 21, 2009, 10:36:36 pm » |
|
wpisz np. Forum nabiciwmbank.pl ulica internetowa www.nabiciwmbank.plpowinien system przepu¶ciæ ...
|
|
|
|
|
|
PRZYL!CZ SIE DO POZWU przeciw BRE - www.grupanabank.plMusisz tak?e zrozumiea, ?e umowa kredytowa jest z natury zobowi?zaniem "asymetrycznym". Mo?na z tym ?ya, lub po prostu nie braa kredyt?w. [..]Na takie warunki sie zgodzili?cie, koniec i basta. TomekL przedst. BRE na www.nabiciwmbank.pl
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #85 : Listopad 21, 2009, 11:20:19 pm » |
|
Witam, Dość często zadawane jest to pytanie dlatego dodałem przykładowe wartości do pierwszego posta w tym wątku. http://nabiciwmbank.pl/index.php/topic,1463.msg16821.html#msg16821P.S. Jutro z samego rana postaram się zaktualizować listę osób, które wsparły działanie forum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
percept
Ofiara Banku

Wiadomo¶ci: 19
|
 |
« Odpowiedz #86 : Listopad 22, 2009, 12:17:07 pm » |
|
Przy kolejnej wyp³acie poleci troche peelen na konto.
Alepuje tez, by bylo mniej biernosci i oczekiwania, wezcie los w swoje rece. Ja juz zebra³em dokumentacje i z³o¿y³em odpowiedni pozew przeciw zBREdniarzom.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #87 : Listopad 23, 2009, 10:23:13 am » |
|
Witam,
Poni¿ej aktualna lista osób, które wspar³y dzia³anie forum NabiciWmBank.pl:
kuzo, mical009, bryku, Luke, mJelenDoKwartatu, wp, dzida, darekrybak, Jolka, md2, sloniacz, grani, borowik, Smutek, Tommy, snicker, pawart, miki0110, Sigma, fiolonczelistka, rozczarowany, mimi, madi, xau, themoral, peshoo, hellboy78, debec, Elviar Zorkain, ryba_73, Elmer Fudd, kilo, Damian, mwi, iwon01, llukasz, yareq, marsza, ronin, jojo001, marfi, paganini szlifierki, Rash, ukitom, mona, wernyhora, Anika28, lasan102, ausia, caroline11, Ryba, qwesx, pawelr182, cybiszcze.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
bobo
|
 |
« Odpowiedz #88 : Listopad 23, 2009, 11:37:31 am » |
|
Siebie nie widzê! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #89 : Listopad 23, 2009, 12:26:06 pm » |
|
Witam,
Widaæ nie wpisa³e¶ w tytu³ przelewu nic co mog³oby pomóc mi Ciê namierzyæ. Oczywi¶cie je¶li chcesz to mogê poszukaæ przelewu ale potrzebujê jakich¶ dok³adniejszych informacji (przeka¿ przez PW).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #90 : Listopad 23, 2009, 07:46:23 pm » |
|
Witam,
Poni¿ej aktualna lista osób, które wspar³y dzia³anie forum NabiciWmBank.pl:
kuzo, mical009, bryku, Luke, mJelenDoKwartatu, wp, dzida, darekrybak, Jolka, md2, sloniacz, grani, borowik, Smutek, Tommy, snicker, pawart, miki0110, Sigma, fiolonczelistka, rozczarowany, mimi, madi, xau, themoral, peshoo, hellboy78, debec, Elviar Zorkain, ryba_73, Elmer Fudd, kilo, Damian, mwi, iwon01, llukasz, yareq, marsza, ronin, jojo001, marfi, paganini szlifierki, Rash, ukitom, mona, wernyhora, Anika28, lasan102, ausia, caroline11, Ryba, qwesx, pawelr182, cybiszcze, bobo.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|