nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006 nabiciwmbank.pl - nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006
Luty 05, 2012, 05:26:03 am *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Forum posiada swój w³asny profil w serwisie Blip. Wejd¼ i poczytaj najnowsze wpisy!

Strona g³ówna  OPIS PROBLEMU GALERIA FORUM Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Zarejestruj konto na forum nabiciwbrebank.pl!
Współpracujemy z
mStop.pl
GrupaNaBank.pl
Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 13   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: NabiciWBREBank.pl oraz mStop.pl organizują drugą kampanię informacyjną! V. 2.0  (Przeczytany 59675 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
B!gj@ck
Web Developer Proffesional
Administrator
Inwigilator Bankierów

Moc Reputacji: 52
B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.

P³eæ: Mê¿czyzna
Miejsce pobytu: Warszawa
Wiadomo¶ci: 2133

« : Pa¼dziernik 02, 2009, 07:39:31 am »

Witamy,

Od dłuższego czasu niektórzy wspominali, że przydałoby się jakieś nowe wydarzenie. Z tego co pewnie wiecie NabiciWBREBank.pl oraz mStop.pl pod koniec czerwca bieżącego roku zorganizowali ogólnopolską akcję informacyjną dot. obecnie panującej sytuacji dot. "starego portfela" w CHF w BRE Banku, która powoduje, że forum ma coraz więcej użytkowników, a problem który nas tutaj gromadzi nie chce minąć. Długo czekaliśmy z ogłoszeniem tej informacji ale po pewnych ostatnich wydarzeniach jesteśmy już pewni, że pora na kolejną odsłonę "Akcji informacyjnej - V. 2.0".

Dlaczego "V. 2.0"?
Ano dlatego, że tym razem zadziałamy ze zdwojoną siłą a jak już pewnie zauważyliście umiemy osiągnąć wyznaczony sobie cel.
Ostatnio udowodniliśmy Wam, że "inaczej nie umiemy" Mrugniêcie

W związku z tym, że planujemy uderzyć zdecydowanie mocniej tym razem potrzebujemy większej hojności z Waszej strony.

Organizujemy kolejną składkę, która będzie trwać do 20 listopada.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

DANE

Konto do wpłat na składkę: 58 1050 1041 1000 0090 6719 4788

W tytule przelewu proszę wpisać: "NABICI W BRE BANK - TWÓJ_KLUCZ".

UWAGA!
Zastępujecie wyrażenie "TWÓJ_KLUCZ" ciągiem znaków, który możecie odnaleźć na waszym profilu na forum! (ZOBACZ TUTAJ)
Wasz 10-znakowy klucz do wpłaty jest unikalny i nie ma możliwości "podrobienia".

W sprawie bezpieczeństwa - widzi go tylko ta osoba, do której dany klucz należy.
Ty widzisz TYLKO swój klucz, wchodząc na profile innych użytkowników - nie będzie on widoczny.

W pole "Imię i nazwisko" dla odbiorcy przelewu można wpisać cokolwiek np. "Nabici w BRE Bank".

UWAGA! UWAGA!

Końcowy termin wpłacania składki został ustalony na 20 LISTOPADA (20/11/2009) do godziny 23:59.

Serdecznie pozdrawiamy,
Grupa zarządzająca forum NabiciwBREBank.pl oraz mStop.pl

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

hellboy78
Aktywny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 6
hellboy78 Brak wp³ywu

Miejsce pobytu: Poznan
Wiadomo¶ci: 64

« Odpowiedz #16 : Pa¼dziernik 05, 2009, 04:52:54 pm »

no to smacznego Mrugniêcie
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.

« Odpowiedz #17 : Pa¼dziernik 05, 2009, 05:28:51 pm »

Witam,

¯ona da³a mi obiad co dostarczy³o energii do wpisania pierwszej paczki przelewów.
Wszyscy, którzy wys³ali przelew i znalaz³ siê on na sk³adkowym koncie powinni mieæ ju¿ wpisan± swoj± wp³atê.

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

akwiatko
Ofiara Banku
**

Moc Reputacji: 0
akwiatko Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 8

« Odpowiedz #18 : Pa¼dziernik 05, 2009, 06:25:56 pm »

Witam,

¯ona da³a mi obiad co dostarczy³o energii do wpisania pierwszej paczki przelewów.

Mi nie da³a (obiadu oczywi¶cie), ale ostatkiem si³ zdo³a³em klikn±æ przycisk 'Wy¶lij' z drobn± kwot± na szczytny cel.
Z przyjemno¶ci± zobaczê efekty tej akcji!
widelec
Ofiara Banku
**

Moc Reputacji: 1
widelec Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 15

« Odpowiedz #19 : Pa¼dziernik 05, 2009, 10:49:41 pm »

Wrzucilem kolejne 200 zl na szczytny cel. Szacunek dla tych, ktorzy walcza dla nas wszystkich.
sloniacz
Pogromca Banku

sloniacz Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 48

« Odpowiedz #20 : Pa¼dziernik 06, 2009, 08:47:24 am »

to ja te¿ siê do³±czê, zawstydzê Turbodymoman'a i dam 50% wiêcej Mrugniêcie
alesta11
Ofiara Banku
**

alesta11 Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 5

« Odpowiedz #21 : Pa¼dziernik 06, 2009, 12:16:18 pm »

120zl leci...
BTW, moze by za³o¿yæ Organizacje Po¿ytku Publicznego? Wtedy 1% podatku, itd...  Chichot
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #22 : Pa¼dziernik 06, 2009, 12:38:18 pm »

Witam,

Nawet ja wrzuciłem trochę kaski Mrugniêcie
Co prawda nie jakoś zniewalająco dużo, ale zawsze.

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

mWalek
Ofiara Banku
**

mWalek Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 10

« Odpowiedz #23 : Pa¼dziernik 06, 2009, 03:48:14 pm »

Witam,

BARDZO BARDZO dobry pomys³ U¶miech
Po weekendzie udostêpniê klucz, który bêdzie w profilu widzieæ tylko wyznaczona osoba.

Tak siê zastanawiam, czy zast±pienie nicka tajnym kluczem rzeczywi¶cie ukryje przed mBankiem osobê wp³acaj±c±. Przecie¿ mB±kowcy mog± namierzyæ osoby po przelewach na numer konta sk³adkowego. Konto jest jedno i znane wszystkim na forum, wiêc to tylko kwestia pogmerania w bazie przelewów, by wy³apaæ imiennie osoby, które dokonywa³y przelewów na to konto. Ja przelewa³em kaskê z innego banku.

Pozdrawiam.
mJelenDoKwadratu
Aktywny Pogromca Banku

mJelenDoKwadratu Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 94

« Odpowiedz #24 : Pa¼dziernik 06, 2009, 04:00:45 pm »

Witam,

Tak siê zastanawiam, czy zast±pienie nicka tajnym kluczem rzeczywi¶cie ukryje przed mBankiem osobê wp³acaj±c±. Przecie¿ mB±kowcy mog± namierzyæ osoby po przelewach na numer konta sk³adkowego. Konto jest jedno i znane wszystkim na forum, wiêc to tylko kwestia pogmerania w bazie przelewów, by wy³apaæ imiennie osoby, które dokonywa³y przelewów na to konto. Ja przelewa³em kaskê z innego banku.

Pozdrawiam.

Chodzi³o o to, aby nie skojarzyli, ¿e mWalek to Grzegorz Brzêczyszczykiewicz.

"Fara bara cira fara tonnnnga...."
mBank te? ma kruczki w umowach!
http://www.youtube.com/watch?v=PmcFF66PePI
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #25 : Pa¼dziernik 06, 2009, 04:17:28 pm »

Witam,

No nie bardzo jest to możliwe ponieważ swój klucz widzi tylko osoba zainteresowana.
Będąc osobą X zobaczysz klucz na swoim profilu ale wchodząc już na profil osoby Y już nie (np. mJelenDoKwadratu zobaczy swój klucz ale gdy wejdzie na profil mWalka nic mu się nie pojawi).
Jedyną osobą która widzi wszystkie klucze na każdym profilu jest Administrator U¶miech

Co do numeru konta - to jest jedyny sposób aby zlokalizować takiego człowieka (posiada konto na forum, nie powie dokładnie za jakim nick'iem stoi) ale użyć danych tych nie można ponieważ jest to tajemnica bankowa. Spoko

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

mJelenDoKwadratu
Aktywny Pogromca Banku

mJelenDoKwadratu Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 94

« Odpowiedz #26 : Pa¼dziernik 06, 2009, 04:27:49 pm »

Chodzi³o o to, aby nie skojarzyli, ¿e mWalek to Grzegorz Brzêczyszczykiewicz.

...a to, i¿ mBankowcy zobacz±, ¿e jaka¶ grupa ich klientów wspiera akcjê nabiciWmBank i przelewa pieni±¿ki na akcjê rekamow± nie jest niepo¿±dane - przeciwnie - jest wysoce po¿yteczne - bêdzie ICH bardziej bola³o Mrugniêcie
No i przy okazji wytr±camy im z rêki argument, jakoby akcje reklamowe nabitych rzekomo finansowa³a konkurencja mbanku.
Najwa¿niejsze, aby nie skojarzyli, ¿e "NICK"="Imiê i Nazwisko". Tajny klucz to zapewni. O ile w mBanku nie maj± wybitnych mHakerów Mrugniêcie

"Fara bara cira fara tonnnnga...."
mBank te? ma kruczki w umowach!
http://www.youtube.com/watch?v=PmcFF66PePI
Luke
Moderator Globalny
Legendarny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 23
Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...

Wiadomo¶ci: 1071

« Odpowiedz #27 : Pa¼dziernik 06, 2009, 04:47:14 pm »

ja tam mam w nosie to czy wiedz± kim jestem czy nie..

Co to znaczy POROZUMIENIE wg BRE?
mimi
Nieustêpliwy Pogromca Banku

Moc Reputacji: 3
mimi Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 170

« Odpowiedz #28 : Pa¼dziernik 06, 2009, 04:48:56 pm »

Ja siê nie wstydzê, ze dokonuje przelewów z konta Multibanku - i bêdê dalej to robi³ (je¿eli tylko bêdzie taka potrzeba), pod swoim loginem, nazwiskiem i adresem.

Nie pope³niam przecie¿ przestêpstwa.

Nie widzê ¿adnego powodu, aby siê ukrywaæ przed bankiem.

llukasz
Nieustêpliwy Pogromca Banku

llukasz ZUO w nim/niej drzemie!

Miejsce pobytu: Wroc3aw
Wiadomo¶ci: 137

« Odpowiedz #29 : Pa¼dziernik 06, 2009, 05:29:21 pm »

ja tam mam w nosie to czy wiedz± kim jestem czy nie..

Ja te¿.
Dodatkowo do ka¿dego przelewu wychodz±cego z mojego ekonta dopisujê www.nabiciwmbank.pl Chichot
B!gj@ck
Administrator
Inwigilator Bankierów

« Odpowiedz #30 : Pa¼dziernik 06, 2009, 05:35:17 pm »

Witam,

Musicie wzi±æ pod uwagê, ¿e s± i tacy, którzy chc± zachowaæ anonimowo¶æ (chocia¿ w po¶rednim stopniu).
I w³a¶nie dla nich zosta³ stworzony mechanizm z kluczami do wp³at.
Oczywiste jest, ¿e je¶li kto¶ nie chce to nie musi z niego korzystaæ U¶miech

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

Strony: 1 [2] 3 4 5 ... 13   Do góry
  Drukuj  

Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Skocz do:  

Dzia³a na MySQL Dzia³a na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawid³owy XHTML 1.0! Prawid³owy CSS!