nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006 nabiciwmbank.pl - nabiciwbrebank.pl / nabiciwmbank.pl / nabiciwmultibank.pl - Nabici w mBank (Nabici w BRE Bank / Nabici w Multibank) - Forum klientów mBanku i Multibanku posiadaj±cych kredyt hipoteczny sprzed wrze¶nia 2006
Luty 05, 2012, 05:38:08 am *
Witamy, Go¶æ. Zaloguj siê lub zarejestruj.
Czy dotar³ do Ciebie email aktywacyjny?

Zaloguj siê podaj±c nazwê u¿ytkownika, has³o i d³ugo¶æ sesji
Aktualno¶ci: Masz pytanie do Administratora? ¦mia³o pisz - kontakt@nabiciwmbank.pl

Strona g³ówna  OPIS PROBLEMU GALERIA FORUM Pomoc Szukaj Kalendarz Zaloguj siê Rejestracja  
Zarejestruj konto na forum nabiciwbrebank.pl!
Współpracujemy z
mStop.pl
GrupaNaBank.pl
Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Strony: [1]   Do do³u
  Drukuj  
Autor W±tek: Forum NabiciWmBank.pl istnieje już od roku!  (Przeczytany 6356 razy)
0 u¿ytkowników i 1 Go¶æ przegl±da ten w±tek.
B!gj@ck
Web Developer Proffesional
Administrator
Inwigilator Bankierów

Moc Reputacji: 52
B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.B!gj@ck Otoczony/Otoczona magiczn± aur±.

P³eæ: Mê¿czyzna
Miejsce pobytu: Warszawa
Wiadomo¶ci: 2133

« : Styczeñ 21, 2010, 05:31:34 pm »

Witam,

Generalnie teza tego co chciałem przekazać znajduje się w temacie Spoko

Dzisiaj (a dokładnie za godzinę) forum NabiciWmBank.pl obchodzi swoją rocznicę!

Przez rok udało się nam wspólnie osiągnąć coś wręcz niesamowitego, a są to m.in:
1) Pierwsza kilkutysięczna internetowa społeczność klientów walczących o swoje prawa,
2) Dziesiątki publikacji w mediach tradycyjnych (gazety, radio) oraz w telewizji
3) Dziesiątki artykułów i komentarzy w internecie
4) Pierwsza w Polsce zorganizowana przez społeczność Akcja Informacyjna prowadzona jednocześnie w 3 miastach Polski. Efektem kampanii był materiał w "Wiadomościach" na TVP 1 w Prime Time.
5) Seria unikatowych grafik wiralowych
6) Nominacja w 3 kategoriach w prestiżowym konkursie "Złote Spinacze"
7) Rozmowy BRE Banku z klientami - pierwsza taka inicjatywa w kraju
... i wiele innych

Osiągnęliśmy to wspólnie - pamiętajcie o tym! Sukces tego forum możecie uznać jako sukces każdego z Was!

Komentarze odnośnie roku działalności forum mile widziane U¶miech

Pozdrawiam,
Jacek 'B!gj@ck' D.

Dave Carroll ;)
Niestrudzony Pogromca Banku

Moc Reputacji: 6
Dave Carroll ;) Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 599

« Odpowiedz #1 : Styczeñ 21, 2010, 07:10:57 pm »

sto lat, sto lat,...
a nie, wróæ, na tyle lat, to kredytów nie daj±
ale znaj±c zatwardzia³o¶æ bre, to co¶ czujê, ¿e jeszcze moje wnuki siê bêd± z nimi procesowaæ

Bank nie zastosowa3 sie do komunikatu z dnia 22.12.09: "Minimalna wysoko?a obni?ki mar?y w ofercie euro w stosunku do mar?y proponowanej w ofercie we frankach szwajcarskich wyniesie 0,4 p.p.", "Maksymalna wysoko?a obni?ki mar?y wynosi 1,4pp" - nie ma s3owa o tym, ?e najni?sza mo?liwa mar?a to 2,0%
multiuser
Aktywny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 1
multiuser Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 62

« Odpowiedz #2 : Styczeñ 21, 2010, 07:22:27 pm »

Gartulacje! Dziêki za zanga¿owanie i po¶wiêcony czas B!gj@ck! Dobrze, ¿e uda³o siê stworzyæ takie miejsce.
grani
Konto utrzymaniowe
Nieustêpliwy Pogromca Banku

Moc Reputacji: 31
grani Wschodz±ca gwiazda!grani Wschodz±ca gwiazda!grani Wschodz±ca gwiazda!grani Wschodz±ca gwiazda!grani Wschodz±ca gwiazda!grani Wschodz±ca gwiazda!

Miejsce pobytu: lublin
Wiadomo¶ci: 359

« Odpowiedz #3 : Styczeñ 21, 2010, 07:36:43 pm »

Mo¿e nie do koñca jestem zadowolony ze wszystkich rzeczy na forum, ale wielki szacunek dla ciebie jacek, dla dzidy i paru osób które merytorycznie wypowiadaj± siê na tym ³ze padole.
mjelen

Moc Reputacji: 4
mjelen Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 212

« Odpowiedz #4 : Styczeñ 21, 2010, 09:29:48 pm »

I ja przy³±czam sie do podziekowañ dla szefa tego forum. WIELKIE DZIÊKI Jacku oraz Wam Moderatorzy za ogrom pracy, czasu i zaanga¿owania w zycie tego naszej spo³eczno¶ci i aby¶my jak najszybciej wyzwolili sie z tych chybionych kredytów oraz BREbankowej niewoli U¶miech.
Pozdrawiam Wszystkich Nabitych U¶miech
pawart
Konto utrzymaniowe
Pogromca Banku

Moc Reputacji: 2
pawart Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 42

« Odpowiedz #5 : Styczeñ 21, 2010, 10:03:52 pm »

Wielkie DZIEKUJE rowniez ode mnie. Za poswiecony czas, za olbrzymi efekt edukacyjny, za przywrocenie wiary ze ciagle mozna sie jednak zorganizowac - bo mimo ze teoretycznie dzis latwiej dotrzec z informacj± do wielu ludzi to do momentu powstania tego forum zaczynalem juz watpic w zdolnosc spoleczenstwa do organizowania sie w imie wspolnych celów i mialem juz wrazenie ze lepiej to szlo za czasów kiedy takie akcje mozna bylo wykonac tylko za pomoc± rozrzucania ulotek.
pozdrowienia dla pionierów:)
bryku

Moc Reputacji: 10
bryku Troszkê siê liczybryku Troszkê siê liczy

Wiadomo¶ci: 121

« Odpowiedz #6 : Styczeñ 22, 2010, 08:54:32 am »

Wnioskuję, że Jacek chce by połechtać jego próżność  Chichot

Tak też czynię U¶miech

Z okazji urodzin…
Dziękuję szczerze za forum i gratuluję udanej – pierwszej w Polsce takiej inicjatywy. Być może gdyby nie forum siedziałbym dalej w błogiej nieświadomości i płacił zawyżone raty bo tak trzeba - 30 lat po 12 rat. (choć czasami zastanawiam się czy przynajmniej niebyłbym szczęśliwszy żyjąc w tej nieświadomości). Moja świadomość dzięki forum wzrosła 10-krotnie… myślę, że z czystym sumieniem mogę się już nazwać prosumentem, choć rok temu nie znałem tego słowa.

Forum założył co prawda Jacek ale myślę, że się zgodzi ze mną gdy powiem, że bez dzidy, madi, Luke, kris0s, Dave Carroll, kuzo, rondel, Smutek, JMJ, m0nk, radzik007, mimi i innym im podobnym nabitym, szczerze zaangażowanym w funkcjonowanie forum, wierzącym w powodzenie całej akcji i wszystkiego co z tym związane nie byłoby możliwy jego sukces.

Jeszcze raz Gratuluję i szczerze życzę, żeby już upadło. legło w gruzach – bo to będzie być może oznaczać pozytywne zakończenie sporu nabitych z BREeeeee.
edytka17
Pogromca Banku

Moc Reputacji: 0
edytka17 Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 20

« Odpowiedz #7 : Styczeñ 22, 2010, 02:50:15 pm »

Dziêkujê za stworzenie tego forum. Da³o mi wiele cennych wskazówek i du¿o informacji. My¶lê ¿e ka¿dy z nas zrobi z t± wiedz± to co zechce, ale przez to ¿e mo¿emy siê komunikowaæ mo¿e te decyzje bêd± ³atwiejsze.
Jeszcze raz podziêkowania dla wspó³twórców.
Pozdrawiam.
Luke
Moderator Globalny
Legendarny Pogromca Banku

Moc Reputacji: 23
Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...Luke Mo¿e kiedy¶ kim¶ bêdzie...

Wiadomo¶ci: 1071

« Odpowiedz #8 : Styczeñ 22, 2010, 06:48:15 pm »

kurde, umknelo mi to Mrugniêcie

STO LAT, STO LAT!!

Ale dla Zalozyciela, mam nadzieje, ze szybciej te kredyty splacimy Mrugniêcie

co do forum - ruch na nim swiadczy o tym, ze byl i jest potrzebny. Szkoda, ze spolecznosc zaczyna sie dzielic.

Co to znaczy POROZUMIENIE wg BRE?
Pietrucha
Pogromca Banku

Pietrucha Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 38

« Odpowiedz #9 : Styczeñ 22, 2010, 07:07:27 pm »

Wielkie gratulacje - czê¶æ osób jest zadowolonych, czê¶æ nie, co nie zmienia faktu, ¿e to forum i ludzie którzy je tworzyli dokonali czego¶ wyj±tkowego i unikatowego. Bo nie mam w±tpliwo¶ci ¿adnych, ¿e cokolwiek samodzielnie bym wynegocjowa³ i ka¿dy chyba jasno to rozumie  Mrugniêcie

Pozdrowienia, gratulacjê i dziêkujê.

Szukam chetnych do refinansowania.
mania12
Ofiara Banku
**

mania12 Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 14

« Odpowiedz #10 : Styczeñ 23, 2010, 04:32:43 pm »

Dziêkujê za wyci±gniêcie z do³ka i potwierdzenie, ¿e to nie jest normalna sytuacja i ¿e "nawet bankowi "nie wolno kra¶æ i oszukiwaæ..
 Dziêkujê Jacku za wsparcie w zmaganiach z internetem, to jest forum edukacyjne na wielu p³aszczyznach.... Chichot
matfiej
Pogromca Banku

matfiej Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 30

« Odpowiedz #11 : Styczeñ 25, 2010, 12:34:58 pm »

Sto lat.

Gratulacje za wspania³± inicjatywê, która mam nadziejê bêdzie dalej trwaæ.

I dziêkuje za wielk± pomoc jak± forum mi da³o.
macias32
Aktywny Pogromca Banku

macias32 Brak wp³ywu

Wiadomo¶ci: 57

« Odpowiedz #12 : Styczeñ 25, 2010, 01:20:28 pm »

Gratulacje dla Wszystkich na tym forum za wytrwalosc i mam nadzieje ze ostatnie pieniadze wydane przez BRE na reklamy w TV nie zrekompensuj± im tego co juz udowodnili¶my i co jeszcze udowodnimy (W KUPIE SILA) U¶miech
Strony: [1]   Do góry
  Drukuj  

Ciekawy wątek? Podziel się z innymi: nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Wykop.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Gwar.pl  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Facebook  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do StumbleUpon  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Google  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do del.icio.us  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do Digg  nabiciwbrebank.pl - Dodaj wątek do MySpace

Skocz do:  

Dzia³a na MySQL Dzia³a na PHP Powered by SMF 1.1.16 | SMF © 2006-2008, Simple Machines Prawid³owy XHTML 1.0! Prawid³owy CSS!