|
B!gj@ck
|
 |
« : Styczeñ 27, 2009, 10:57:45 pm » |
|
Witam,
Ten wątek ma służyć użytkownikom po to by zgłaszać wszelkie zauważone problemy/błędy, które mogą mieć miejsce na forum. Proszę o wpisy tylko w dobrze uzasadnionych przypadkach. Nie zawsze jestem na forum więc o pewnych rzeczach mogę po prostu nie wiedzieć (tak, jak każdy mam pracę, rodzinę i związane z tym obowiązki).
Wątek ma za zadanie ulepszenie działania witryny i poprawę ewentualnych błędów w funkcjonowaniu forum.
6/02/2009 - Aktualizacja wersji skryptu forum.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Jacek 'B!gj@ck' D. 
|
|
|
| |
Andy.von.Shick
Ofiara Banku

Moc Reputacji: 0
Wiadomo¶ci: 17
|
 |
« Odpowiedz #1 : Styczeñ 31, 2009, 06:42:46 pm » |
|
Czy mo¿na tak usprawniæ engine forum, ¿eby od razu by³o wiadomo które tematy i wpisy by³y przez nas czytane a które nie? Do¶æ ciê¿ko ¶ledzi siê to forum szukaj±c to nowych wpisów.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #2 : Styczeñ 31, 2009, 06:43:53 pm » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
FRANciszKa
|
 |
« Odpowiedz #3 : Luty 06, 2009, 09:47:05 am » |
|
B!gj@ck, Czy jako BOSS naszego forum, móg³by¶ nieco je ogarn±æ?  Jest ju¿ 10 stron z tematami, powoli robi siê tu ma³y kosmos. Widzia³am wiele zaczêtych tematów, które maj± 2-3 posty i niczego nowego nie wnosz± do naszej sytuacji i dyskusji. Mo¿e warto je usun±æ, ¿eby nieco oczy¶ciæ forum? Oczywi¶cie to tylko moje zdanie, ale tak sobie my¶lê, ¿e póki co jest nas 1000, za chwile mo¿e byæ 2 tysi±ce i zrobi sie kompletny chaos. Pozdrawiam i dziêki za Twoj± pracê i pomoc w s³usznej sprawie:) Jak to siê mówi - "Niech Ci Bóg w dzieciach wynagrodzi" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Luke
|
 |
« Odpowiedz #4 : Luty 08, 2009, 10:56:25 pm » |
|
popieram. ja siê gubiê, a jestem od pocz±tku praktycznie.
|
|
|
|
|
|
Co to znaczy POROZUMIENIE wg BRE?
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #5 : Luty 09, 2009, 07:04:08 am » |
|
Witam,
Forum zosta³o przeczyszczone.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kris0s
|
 |
« Odpowiedz #6 : Luty 12, 2009, 07:56:18 pm » |
|
Czy nie da³oby siê do³±czyæ do forum licznika czasu do koñca kadencji aktualnego zarz±du BRE ? Zgodnie z ich www; Obecny Zarz±d BRE Banku sk³ada siê z 7 cz³onków, których mandat wygasa z dniem Walnego Zgromadzenia w 2013 r. A z kolei Walne Zgromadzenia odbywaja siê w po³owie marca (ostatnio 14 i 16) Bardzo umili³oby mi to wyzytê gdybym przy ka¿dym wej¶ciu zobaczy³ ¿e do koñca kadencji moich ulubieñców pozosta³o .... dni 
|
|
|
|
|
|
Pieni±dze wyciekaj± mi z (e)Konta. Nie wierzysz ? Sprawd¼ na www.mBank.pl
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #7 : Luty 12, 2009, 07:58:09 pm » |
|
Witam,
Nie problem, tylko jaki to ma sens i co wniesie do sprawy?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
binou
Ofiara Banku

P³eæ: 
Miejsce pobytu: Gdansk
Wiadomo¶ci: 17
|
 |
« Odpowiedz #8 : Luty 19, 2009, 12:23:34 pm » |
|
Czy mo¿na jako¶ wprowadziæ wyszukiwanie osób po miejscowo¶ci, je¶li oczywi¶cie kto¶ j± poda w profilu? To mo¿e u³atwiæ organizowanie siê lokalne - jakie¶ ewentualne spotkanie lub wy³onienie reprezentantów z terenu do potencjalnych spotkañ "na szczycie" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #9 : Luty 19, 2009, 12:25:33 pm » |
|
Witam,
Odpowied¼ jest jedna i ostateczna - NIE. Musimy przestrzegaæ ustawy o ochronie danych osobowych i nie ma takiej mo¿liwo¶ci, ¿eby publicznie podawaæ takie informacje jak np. miasto zamieszkania. Ponadto nie wiem w czym mia³oby to pomóc.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
miki0110
|
 |
« Odpowiedz #10 : Luty 20, 2009, 10:13:39 am » |
|
Bigu, na pocz±tku by³a inormacja o akcji klikania na reklamy... Czy to jeszcze dzia³a?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #11 : Luty 20, 2009, 10:23:17 am » |
|
Witam, A pokazuj± siê na górze reklamy? Ja nic nie zmienia³em 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #12 : Luty 23, 2009, 08:57:16 pm » |
|
Witam,
Informujemy i¿ niestety wyst±pi³y nieprzewidziane usterki techniczne. Problem zosta³ ju¿ skutecznie naprawiony.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
gryka
Ofiara Banku

Wiadomo¶ci: 16
|
 |
« Odpowiedz #13 : Luty 24, 2009, 09:53:44 am » |
|
B!gj@ck, Wczoraj zg³osi³am usterkê, gdy¿ nie mog³am zalogowaæ siê do forum. A przecie¿ nale¿a³o poczekaæ, a nie od razu zawracaæ g³owê Adminitratorowi.Ale poczu³am, ¿e bez forum ,,nie mam w ¶rodku nic...". Dziêkujê Administratorowi za to, ¿e pomimu zajêæ zwi±zanych z codzienno¶ci± (tak¿e ogromnej pracy dla nas) jeszcze wczoraj powiadomi³ mnie o tym, ¿e aplikacja jest dostêpna. Myslê pozytywnie o osobach, które po¶wiêcaj± nam swój czas - dziêkujê. gryka
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #14 : Marzec 05, 2009, 08:43:20 am » |
|
Witam, UWAGA! ~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~ UWAGA!W zwi±zku z przeprowadzon± wczoraj modernizacj± forum zosta³o ca³kowicie na 1 adres! Wcze¶niej forum by³o dostêpne pod 2 adresami: a) http://nabiciwmbank.undergrand.com.plb) http://nabiciwmbank.plObecnie jedynym poprawnym adresem forum jest http://nabiciwmbank.pl. Po wej¶ciu na stary adres u¿ytkownik zostanie automatycznie przekierowany na nowy.UWAGA! ~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~_~ UWAGA!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|