|
radzik4910
Go¶æ
|
 |
« : Marzec 28, 2009, 10:32:13 pm » |
|
DANE
Konto do wpłat na składkę: 58 1050 1041 1000 0090 6719 4788
W tytule przelewu proszę wpisać: "NABICI W BRE BANK - TWOJ_NICK".
W pole "Imię i nazwisko" dla odbiorcy przelewu można wpisać cokolwiek np. "Nabici w BRE Bank".
UWAGA! UWAGA!
Końcowy termin wpłacania składki został ustalony na
1 CZERWCA 2009 (01/06/2009) do godziny 23:59.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| |
|
mical009
|
 |
« Odpowiedz #16 : Kwiecieñ 01, 2009, 08:39:59 am » |
|
A i przy okazji. Kod, który jest dodany do tego forum i po¶wiêcony czas przez moj± skromn± osobê ¶miem twierdziæ jest no "nieco" wiêcej wart ni¿ 100 z³  Czy sugerujesz faktyczny cel zrzutki?
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam mical009
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #17 : Kwiecieñ 01, 2009, 08:43:14 am » |
|
Witam,
Nie. Przykro mi czytaæ takie sugestie. Cel jest wyznaczony i doskonale wszyscy wiedz± jaki.
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam, Jacek 'B!gj@ck' D. 
|
|
|
|
mical009
|
 |
« Odpowiedz #18 : Kwiecieñ 01, 2009, 08:44:40 am » |
|
Przepraszam
|
|
|
|
|
|
Pozdrawiam mical009
|
|
|
|
JMJ
|
 |
« Odpowiedz #19 : Kwiecieñ 01, 2009, 09:41:59 am » |
|
A i przy okazji. Kod, który jest dodany do tego forum i po¶wiêcony czas przez moj± skromn± osobê ¶miem twierdziæ jest no "nieco" wiêcej wart ni¿ 100 z³  Jaki kot? Twój?, Ten, który ma przemy¶lenia? Jacu¶, ja z t± z³otówk± to ¿artowa³em.  Wiesz, ¿e wszyscy doceniamy trud, który wk³adasz w to forum, wiemy te¿, ¿e nie przek³ada siê to na takie marne pieni±dze, gdyby¶ robi³ to komercyjnie. Ja po prostu zaczynam odzyskiwaæ humor i zapa³ do dzia³ania, taki jak mia³em na pocz±tku.  Bo ostatnio by³ marazm, coraz mniej ludzi, coraz mniej nowych tre¶ci do czytania. Ludzie, którzy dopiero co siê pojawili, nawet nie przeczytali ca³o¶ci i poprzednich w±tków, a zaczynali siê skrzykiwaæ do za³o¿enia stowarzyszenia, robienia naklejek, plakatów, koszulek... Ju¿ nawet my¶la³em nad wysmarowaniem jakiego¶ PW do Ciebie, mo¿e innych moderatorów, ¿eby co¶ zrobiæ, ¿eby siê dzia³o, bo siê nasze forum i inicjatywa rozlezie...  Cokolwiek, nawet spotkanie przy piwie, ale ¿eby siê ludzie uaktywnili! A tu, proszê, znów zaczyna siê krêciæ, mi humor wraca... i nadzieja!..., wiêc czasem ¿artujê. 
|
|
|
|
|
|
"Posiadacze kapita3u bed? oddzia3ywaa na klase robotnicz?, (...) zmuszaj?c j? do zaci?gania coraz wiecej drogich kredyt?w, a? (...) stan? sie niemo?liwe do sp3acenia. Niesp3acone d3ugi bed? prowadzia do bankructw bank?w, kt?re trzeba bedzie nacjonalizowaa i panstwo wejdzie na droge (...) komunizmu."
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #20 : Kwiecieñ 01, 2009, 04:16:48 pm » |
|
Jaki kot? Twój?, Ten, który ma przemy¶lenia?
Tak gwoli ¶cis³o¶ci  To kotka jest. Jacu¶, ...  Tak do mnie tylko ¿ona mówi. I fajnie by by³o jakby tak zosta³o. A tu, proszê, znów zaczyna siê krêciæ, mi humor wraca... i nadzieja!..., wiêc czasem ¿artujê.
Cieszy mnie, ¿e siê cieszysz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
salata30
Bezbronna Ofiara Banku
Moc Reputacji: 0
Wiadomo¶ci: 4
|
 |
« Odpowiedz #21 : Kwiecieñ 01, 2009, 09:55:02 pm » |
|
Witam, wczoraj wp³aci³am 100 z³ z konta mbanku na akcjê i kwota ta wróci³a dzi¶ do mnie? Czy to mbank?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #22 : Kwiecieñ 02, 2009, 06:40:04 am » |
|
Witam,
Nie. To konto w banku z lewkiem. Sprawę postaram się wyjaśnić jak najszybciej.
Prośba: Prosimy o wstrzymanie jakichkolwiek wpłat na konto do wyjaśnienia całej sytuacji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
pampusia
Bezbronna Ofiara Banku
Moc Reputacji: 0
Wiadomo¶ci: 3
|
 |
« Odpowiedz #23 : Kwiecieñ 02, 2009, 09:42:47 am » |
|
no to co? nawet 1 pln pierwszego dnia miesi±c robi swoje! Oni dla nas nic nie robi±, nic za darmo nie daj±. Chyba mo¿emy spróbowaæ. Mo¿e admin z kreowa³by nowy w±tek tego pomys³u i tam deklarujmy przyst±pienie do akcji z dn. np. 1 maja. No i przyda³a by siê rzetelna opinia - ja nie jestem prawnikiem. Poza tym wys³anie 1pln przez 100 osób nic nie robi tylko siê o¶mieszymy i poka¿emy brak solidarno¶ci! Dlatego wa¿ne jest z³o¿enie deklaracji!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
habitacion
|
 |
« Odpowiedz #24 : Kwiecieñ 02, 2009, 06:07:23 pm » |
|
Nie deklarujmy tylko wp³acajmy. Teraz czyny nie s³owa. Big Jacku daj znaka, jak sprawa z kontem siê wyklaruje, bo ja dorzuci³am 100zl i na razie ¿adnego zwrotu nie mam (mo¿ne z powodu ze z lwa przelewa³am). W ka¿dym razie widzê baner na stronie na czerwono i wp³acona suma to, mam nadzieje, pocz±tek odzewu 'nabitych'. pzdr
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #25 : Kwiecieñ 02, 2009, 07:35:04 pm » |
|
Witam, Pierwsze i najważniejsze. Z powodów od nas niezależnych zmieniony został numer konta (bank ten sam). Numer konta został już zaktualizowany i podany jest już ten aktualny (i działający w 100%). Nie mniej nie bójcie się - wpłaty nigdzie się nie zapodziały. Na dzień dzisiejszy zaksięgowaliśmy już wszystkie wpłaty, które zdołały wpłynąć przed zamknięciem poprzedniego konta. Wpłaty te zostały dzisiaj rano przelane na nowe, już w pełni aktywne konto. Gdy wiecie, że przelewaliście a my nie zaznaczyliśmy tej wpłaty znaczy to, że przelew do was wrócił lub wróci jutro. NUMER NOWEGO KONTA DO WPŁAT: 58 1050 1041 1000 0090 6719 4788Nie deklarujmy tylko wpłacajmy. Teraz czyny nie słowa. Big Jacku daj znaka, jak sprawa z kontem się wyklaruje, bo ja dorzuciłam 100zl i na razie żadnego zwrotu nie mam
@habitacion ->Tak. Doszedł. Kiedyś miałem koło Ciebie dziewczynę Gdy widzicie ramkę, która była żółta na czerwono znaczy to, że wasza wpłata doszła i, że my już sobie ją "zaznaczyliśmy". Mamy wątpliwości co do 2 przelewów (1 wróci do nadawcy, w drugim przypadku wróci dziwna nadwyżka do wpłaconej kwoty). Również zgodnie z obietnicą radzik powysyła e-mail'e ze swoimi danymi do osób, których przelewy już mamy i które są potwierdzone. Jednocześnie informuję, że przekażę e-mail'e osób, które wpłaciły w celu rozesłania wymaganych przez was informacji. Co do reszty - szczegóły opisze radzik.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
radzik4910
Go¶æ
|
 |
« Odpowiedz #26 : Kwiecieñ 02, 2009, 08:07:48 pm » |
|
Oczywi¶cie potwierdzam problemy z kontem, ale wniosek jest jeden lepiej i¶æ do Banku ni¿ za³atwiaæ kurierem. Przy okazji mia³em fajn± rozmowê z pracownikiem banku i oni nas bardzo mocno wspieraj± a zarazem ciesz± sie, ¿e mamy u nich konto -:) Zgodnie z otrzymanym wyci±giem wp³aty zosta³y wprowadzone na Wasze konta. Osoby, które nie maj± informacji w swoim profilu o wp³acie powinny otrzymaæ zwrot wp³aconej kwoty na swoje konto. Powodem problemów by³ automatyczne zamkniêcia konta. W pi±tek wieczorem otrzymacie moje dane i tu proszê o dochowanie wszelkich procedur zwi±zanych z ochron± danych osobowych, co ja ze swojej strony i Bigjacka gwarantuje.
W górnej czê¶æ naszego forum bêdzie widnia³a informacj± jaka kwota jest juz na koncie.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JMJ
|
 |
« Odpowiedz #27 : Kwiecieñ 02, 2009, 09:16:15 pm » |
|
...w drugim przypadku wróci dziwna nadwy¿ka do wp³aconej kwoty...
Moja nadwy¿ka? 
|
|
|
|
|
|
"Posiadacze kapita3u bed? oddzia3ywaa na klase robotnicz?, (...) zmuszaj?c j? do zaci?gania coraz wiecej drogich kredyt?w, a? (...) stan? sie niemo?liwe do sp3acenia. Niesp3acone d3ugi bed? prowadzia do bankructw bank?w, kt?re trzeba bedzie nacjonalizowaa i panstwo wejdzie na droge (...) komunizmu."
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #28 : Kwiecieñ 02, 2009, 10:46:29 pm » |
|
Witam,
Nie. Nie Twoja.
Ten kto wp³aci³ 52,77 z³ dostanie z powrotem 2,77 z³.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
JMJ
|
 |
« Odpowiedz #29 : Kwiecieñ 02, 2009, 10:55:33 pm » |
|
O, a czemu? Jako¶ siê umawiali¶my, ¿e okr±g³e kwoty wp³acamy? Bo ja znów 101 wp³aci³em, tylko jednym przelewem, a ¿e przed chwil±, to do rana mam czas na wycofanie... Mo¿e kto¶ wyliczy³, ¿e go staæ na 52,77 a na 55 nie, a nie chcia³ te¿ sk±piæ...? Albo chcia³ byæ oryginalny po prostu. A w efekcie koñcowym ka¿dy grosz siê liczy!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
B!gj@ck
|
 |
« Odpowiedz #30 : Kwiecieñ 03, 2009, 07:26:34 am » |
|
Witam, Przelewy ze zwrotami wyszły dzisiaj przed 8 rano. Powinny być dzisiaj na kontach tych osób. Jakoś się umawialiśmy, że okrągłe kwoty wpłacamy?
No nie, ale w mechaniźmie do księgowania wpłat na forum nie przewidziałem, że będą kwoty z groszami. Dla 1 przypadku na ponad 60 (a dzisiaj pewnie i więcej) nie będę całości przebudowywać. I tak żona się na mnie wkurza, że za dużo przy forum siedzę 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|